100 Talentvolle Vrouwen Zutphen

 

In april 2017 is 100 Talentvolle Vrouwen Zutphen van start gegaan! In principe is elke eerste woensdagmorgen van de maand onze vaste workshopochtend, tussen 9 en half 12. Er zijn dan één of twee verschillende thema’s, waaruit je een keuze maakt bij aanmelding. In de agenda is te zien welke workshops al zijn gepland; het aanbod wordt steeds aangevuld.

 

Wij zijn er voor een brede groep vrouwen die op zoek zijn naar (ander) werk en willen hen helpen om hun talenten te ontdekken, te benoemen, te presenteren en te delen. De workshops zijn gericht op "wie ben ik", "wat kan ik" en "hoe presenteer ik mijzelf". Tot nu toe heeft dit al mooie resultaten opgeleverd. Vrouwen die positief en gesterkt naar huis gaan, moed en vertrouwen hebben om nieuwe wegen te proberen, contacten met gelijkgestemden of connecties met nieuwe netwerken. Bovenal geeft het plezier en energie.

 

Wil je meer weten over de activiteiten in Zutphen? Kijk bij onze agenda op Eventbrite. Heb je vragen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier, zodat Karin Kuiper of één van de andere organisatoren uit Zutphen je kan informeren. En volg ons op Facebook, zodat je snel weet wat op de planning staat. Ook plaatsen we daar geregeld vacatures, promoten we gedreven en inspirerende coaches en informeren we over andere netwerkbijeenkomsten.

 

Tot ziens bij onze workshops!

 

Karin Kuiper, Marjolijn Moester en Mathieu Jaspers

 

 

Contact opnemen met Locatie Zutphen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naam  
E-mail  
Bericht  

De workshops in Zutphen worden georganiseerd door:

Karin Kuiper

 

 

 

 

 

Marjolijn Moester

 

 

 

 

 

Mathieu Jaspers

 

gallery/karin_kuiper2
gallery/marjolijn_moester
gallery/mathieu_jaspers2