Andere initiatieven voor talentvolle vrouwen

Nu 100 Talentvolle Vrouwen niet meer actief is, heb je als talentvolle vrouw behoefte aan een ander netwerk of een andere plek om kennis en vaardigheden op te doen, jezelf te ontwikkelen. Gelukkig zijn die er!

 

In Apeldoorn, Zutphen en Deventer

 

WeeWeeCafé (http://weeweecafeapeldoorn.nl) - Initiatief van en door werkzoekende 50 plussers. Workshops, gastsprekers en activiteiten, zoals een stadwandeling en  excursie.Wordt ondersteund door Stimenz, de Gemeente Apeldoorn, de diaconie van de Protestantse Gemeente Apeldoorn en de Herberg.

 

TalentPlus (https://www.talentplus.nl/apeldoorn) – Netwerkvereniging voor werkzoekenden 45+, met wekelijkse bijeenkomsten (met contributie).

 

JobOn (https://jobon.nl). Heette voorheen De Broekriem – Landelijke community voor werkzoekenden, met workshops en events in meerdere grote steden en provincies (met uitschrijfgeld).

 

Ook de moeite waard om eens te bezoeken (voor inspiratie en deelname aan digitale bijeenkomsten)

 

Vacatureluurs  (https://vacatureluurs.com) - Leuke website, met tips en inspiratie.

 

Werken in netwerken (https://werkeninnetwerken.nl) - Diverse activiteiten voor werkzoekenden.

 

De Tafel van één (https://www.womeninc.nl/de-tafel-van-een) - Serie van zeven bijeenkomsten voor werkzoekende vrouwen, georganiseerd door Woman Inc.

 

Walk & Talk (https://www.levendesollicitatiegids.nl/walkentalk) - Gratis netwerkevent voor werkzoekenden, georganiseerd door De Levende Sollicitatiegids. In het hele land.