Informatie - voor bedrijven

 

Wie goed doet, goed ontmoet

'100 Talentvolle Vrouwen' is in 2012 opgezet vanuit Stichting Paraplu Apeldoorn. Als Stichting willen wij waarde toevoegen aan mensen en organisaties in en om Apeldoorn. De meeste activiteiten zijn kosteloos en worden met hulp van vrijwilligers georganiseerd. Wij geloven in 'asynchrone wederkerigheid' ofwel: wie goed doet, goed ontmoet. Daar wordt de samenleving mooier van.

 

Maatschappelijke tegenprestatie

Vanaf september 2016 zal voor deelnemers aan 100 Talentvolle Vrouwen een gerichte tegenprestatie worden verbonden in de vorm van een maatschappelijke bijdrage. Denk hierbij aan een korte vrijwilligersklus of een bijdrage aan een sociale onderneming die eveneens zonder winstoogmerk bijdraagt aan een leefbare wereld en samenleving. Hiermee willen we het programma nog meer laten toewerken naar een concreet resultaat waarbij de nieuwe vaardigheden en inzichten worden ingezet. Bovendien wordt hiermee een waardevolle bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in onze omgeving.

 

Zo kunt u ons helpen

Om onze plannen te kunnen blijven uitvoeren, kunnen we niet zonder hulp van bedrijven en organisaties.

 

In de vorm van een keuze van één van de items uit ons wensenlijstje, kunt u ons initiatief steunen.

 

Dit is ons wensenlijstje:

 

 • STAGEPLAATS VOOR EEN TALENTVOLLE VROUW
  Vrouwen die deelnemen aan ons initiatief gaan vol zelfvertrouwen op zoek naar een stagedag bij een organisatie waar ze op een heel zichtbare wijze hun talent promoten.
  Wilt u een talentvolle vrouw de kans geven een dag werkervaring op te doen? Neem contact met ons op.
 • KANTOORMATERIALEN
  Bij onze bijeenkomsten gebruiken we allerhande kantoormaterialen, zoals flip-over vellen, pennen, (dikke) stiften, notitieboekjes en Post it geeltjes.
  Wilt u af van materialen met een verouderd logo? Heeft u materiaal over? Wij gebruiken het graag!
 • LOCATIE BESCHIKBAAR STELLEN
  Voor onze workshop-avonden maken we graag gebruik van wisselende locaties. Geschikte locaties zijn ’s avonds open, bestaan uit ten minste 2 ruimtes en bieden plaats aan ca. 40 bezoekers. Bedrijven die u voorgingen zijn onder meer Foenix Kringloop en Reïntegratie Apeldoorn, Ultimate Workspace, Royal Talens Apeldoorn en Salon 1813.
 • CONSUMPTIE
  Consumpties tijdens bijeenkomsten (of geld daarvoor)
 • SPONSORBIJDRAGE
  Vindt u dit een goed initiatief en wilt u ons steunen als sponsor? Geweldig! Als dank voor uw bijdrage wordt u uitgenodigd voor ons jaarlijkse event in maart en uiteraard vermelden we uw (bedrijfs)naam graag op onze website.
  Wij hopen van harte op uw steun voor dit initiatief. U levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het benutten van talent in en om Apeldoorn.
 • VERGROTEN VAN BEKENDHEID VAN 100 TALENTVOLLE VROUWEN
  Wellicht kunt u ons helpen door uw netwerk open te stellen voor talentvolle vrouwen.
  Of nodig ons uit voor een gesprek voor een nadere kennismaking en het bespreken van elkaars mogelijkheden.


Contact
Wilt u vanuit uw organisatie een bijdrage leveren aan 100 Talentvolle Vrouwen? Of daar verder over praten? Stuur een mail of benader ons telefonisch:

 • Apeldoorn - Anja Straathof (06 - 81 64 00 85)
 • Zutphen - 

 

Tot binnenkort!