Informatie - voor trainers

 

Asynchrone wederkerigheid

'100 Talentvolle Vrouwen' is 2012 opgezet om vrouwen te helpen hun talenten te ontdekken en zich beter te poresenteren. De meeste van onze activiteiten zijn kosteloos en worden met hulp van vrijwilligers georganiseerd. Wij geloven in 'asynchrone wederkerigheid' ofwel: wie goed doet, goed ontmoet. Daar wordt de samenleving mooier van.

 

Workshops voor vrouwen

Maandelijks komen talentvolle vrouwen bij elkaar om hun talenten te ontdekken en zich nog beter te profileren op de arbeidsmarkt. Met nieuwe inzichten in hun kwaliteiten, het opgebouwde vertrouwen en de steun en aanmoediging van de andere deelnemers, zetten vrouwen zelf de stap om een dag een stage- of meeloopdag bij een bedrijf te regelen.

 

Ook een workshop geven?

Ben je trainer of coach? Of heb je een andere achtergrond die aansluit bij 100 Talentvolle Vrouwen? Wil je je kennis en vaardigheden delen met onze deelnemers? Geweldig!

 

Door de manier waarop 100 Talentvolle Vrouwen werkt, zijn we afhankelijk van mensen die kosteloos een workshop kunnen verzorgen. Zo kun je ook jouw talenten delen.

 

Vul het contactformulier op één van onze locatie-pagina's in, dan nemen we snel contact met je op.