Nieuwsbrief - aug 2017

 

Enthousiaste taalvrijwilligers en coaches zijn altijd welkom bij Da Capo

Sinds eind augustus bruist het weer van activiteit in de lokalen van Stichting Da Capo. Vrouwen komen er voor taallessen, om te werken in het atelier, om stage te lopen voor hun entree-opleiding of om zich voor te bereiden op (vrijwilligers)werk. En met succes. Maar er zijn wel wat extra vrijwilligers nodig, zoals taaldocenten en coaches voor het activeringstraject, vertelt Marleen Hoogeboom, initiatiefnemer van de Stichting. Iets voor jou, Talentvolle Vrouw? Lees er hier meer over.

 

Locatie Barneveld: nieuwe initiatiefnemers gezocht

Met het vertrek van Jessaréla Monshouwer is het in Barneveld even stil. We hopen dat (een paar) nieuwe enthousiastelingen zich aanmelden om ook in deze omgeving workshops te organiseren. Daarom: woon je in de omgeving van Barneveld (Voorthuizen/ Amersfoort/Leusden/Nijkerk/…) en heb je belangstelling om te starten met 100 Talentvolle Vrouwen? Schroom niet! Neem contact op met Anne-Marie-Oostermeijer (06 – 4854 6724) of Anja Straathof (06 – 8164 0085).

 

Veranderhulp – Bastiaan van Gils

Heb jij last van terugkerende frustraties in je leven, relatie(s) of werk? Bastiaan van Veranderhulp helpt mensen om helder te krijgen hoe ze onbedoeld situaties of gewoontes in stand houden waar ze vanaf willen. In één, zes of elf sessies helpt hij je kleine veranderingen te zoeken die een groot verschil maken. Ben jij wel toe aan een nieuwe koers? Maak dan een afspraak voor een proefsessie om uit te vinden of de Veranderhulp iets voor jou kan betekenen.

http://bastiaanvangils.nl/

 

Gepubliceerd: 31 augustus 2017

 

gallery/da_capo
gallery/barneveld_map