Blog - Ik blog, jij blogt, wij bloggen

 

't Is een woord dat pakweg twintig jaar geleden niet of nauwelijks bestond: blog. Maar nu zie je ze overal verschijnen en hebben we er bij 100 Talentvolle Vrouwen een workshop over georganiseerd én een plaats voor ingeruimd op de website.

 

Een blog zou je ook een kort verhaaltje kunnen noemen, dat op internet te lezen is. Een persoonlijk verhaal bovendien. De blogs die je op deze website kunt lezen, bieden ruimte aan die persoonlijke verhalen van deelnemers, van organisaties en van trainers. We gaan uit van 250-350 woorden; pakweg 10-15 regels.

 

Wil je jouw ervaringen delen met andere Talentvolle Vrouwen? Geweldig! Over je zoektocht naar werk, de ontwikkeling van je talenten of over de uitbreiding van je netwerk? Wij stellen maar al te graag onze info-brievenbus open, omdat het leuk en leerzaam is je ervaringen kort te beschrijven en die van anderen te lezen.

 

Stuur je bijdrage aan 100 Talentvolle Vrouwen. Vermeld niet alleen je naam, maar ook je telefoonnummer, zodat de webredactie eenvoudig telefonisch contact met je kan opnemen. 

 

Alvast bedankt, Anja Straathof, telefoon 055 - 70 74 333

 

Stuur je blog!

 

Geschreven door Anja Straathof, communicatiemanager


Gepubliceerd: 12 december 2015